Pisanje Carlosa Pascuala v obliki lahkotne meditacije, ki ves čas prehaja med esejistiko in avtorefleksijo, odlikujejo zmeren optimizem in melanholična vdanost v usodo, humornost, samoironija, pri čemer izhaja iz na videz preprostih, vsakdanjih dogodkov. Neemalokrat se poraja kot premišljevanje ali ulično modrovanje o družbenih in političnih fenomenih sodobnega časa, premislek ali preblisk o knjigah, filmih in gledališču med sprehodi po ljubljanski tržnici, na avtobusih mestnega prometa in klopeh ob nabrežju Ljubljanice …

“Nezakonita melanholija”, zbirka kronik, je prva knjiga književnega triptiha, v kateri bo avtor raziskoval svoja odrasla leta, preden je prispel v Slovenijo.

Black Box namig💡
Ob nakupu večih knjig v naši spletni trgovini, vam ponujamo popuste, ki se avtomatsko obračunajo na blagajni.

“Nezakonita melanholija”, zbirka kronik, je prva knjiga književnega triptiha, v kateri bo avtor raziskoval svoja odrasla leta, preden je prispel v Slovenijo.

Omejena izdaja💡
Omejena izdaja knjige z izvirnim linorezom Gorana Medjugorca.

O služkinjah, visokih petah in izgubljenih priložnostih slovenskemu bralcu tako prek barvitih osebnih in avtobiografskih linij, kot skozi širok sociološko-kulturološki pogled, posreduje odličen kalejdoskop kulturne zgodovine Mehike in njene sedanjosti.

Black Box namig💡
Ob nakupu večih knjig v naši spletni trgovini, vam ponujamo popuste, ki se avtomatsko obračunajo na blagajni.